Gootsteen Ontstoppen
Deventer

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Deventer

Gootsteen Ontstoppen Deventer? Spoelt uw gootsteen niet meer weg wanneer u uw handen aan het wassen bent? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping.

Een gootsteenverstopping is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Vaak gaan zij zelf al aan de slag. Echter is dit geen gemakkelijk klus. In veel gevallen wordt de verstopping hierdoor alleen maar hardnekkiger.

Er zijn veel verschillende manieren waarop een gootsteen verstopt kan raken. We zien regelmatig dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Deventer via 0570 202 306. Onze monteurs komen graag bij u langs!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Services

Ontstoppingsbedrijf Deventer

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0570 202 306

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Deventer. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Deventer.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Deventer en omstreken

Ontstoppingsdienst Deventer

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Deventer helpen u graag met alle problemen in uw gootsteen. Wij zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen.
Ontstoppingsbedrijf Deventer brengt geen voorrijkosten in rekening. Het maakt ons niet uit of u in Deventer of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Waar de verstopping ook zit, Ontstoppingsdienst Deventer staat voor u klaar. Neem direct contact met ons op via 0570 202 306 om uw klus te bespreken.

Jaren Ervaring

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Het ontstaan van verstoppingen in de gootsteen is een langdradig proces, wat soms wel maanden kan duren.
Dit begint veelal met kleine hoeveelheden vuil en vet die vast blijven zitten in de afvoer van de gootsteen. Aan het begin zult u hier nog niks van merken, aangezien het water hier nog gemakkelijk langs kan spoelen.

Bij veel verstoppingen zien we dat deze veroorzaakt zijn doordat afval, vet, zeep- en etensresten, of een voorwerp in de afvoer terecht komen. Deze objecten blijven steken in de afvoer, waardoor er een ophoping ontstaat.

Deze ophoping wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer op 0570 202 306.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Hardnekkige verstoppingen zijn lastig te verhelpen en brengen vaak veel ongemakken met zich mee. De meeste mensen willen zo snel mogelijk van deze vervelende verstopping af. Daarnaast zorgt u ook dat de schade zo klein mogelijk blijft, wanneer u snel de verstopping verhelpt.
In sommige gevallen bent u zelf in staat uw afvoer te ontstoppen. Er zijn tientallen manieren waarop u mogelijk de verstopping in uw afvoer kan verhelpen. Dit maakt het lastig te bepalen wat nou de uitgelezen methode is om een verstopping te verhelpen.

Simpel gezegd: er is geen perfecte ontstoppingsmethode. Elke verstopping is anders. Verschillende verstoppingen vragen ook verschillende ontstoppingsmethodes. Het is belangrijk om per verstopping te bekijken wat de perfecte manier is om uw verstopping te verhelpen.

Vindt u het fijner om uw afvoer te laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer om uw situatie te bespreken. Ontstoppingsdienst Deventer helpt u graag!

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

U kunt een verstopping in de keuken verhelpen met de ouderwetse plopper. Deze manier is goedkoop en tevens zeer effectief!

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken.

Deze methode werkt zeer effectief wanneer uw afvoer lichtelijk verstopt is geraakt. Het niet te veel kracht wanneer u de plopper op de gootsteen duwt. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken.

Denkt u dat de verstopping succesvol is verholpen? Spoel de gootsteen dan nog eens goed door met een grote emmer met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand. Hierdoor zullen komende verstoppingen ook langer uitblijven.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Sommige verstoppingen in de gootsteen worden veroorzaakt door vet. Het is namelijk mogen dat u jus of ander vet door de gootsteen heeft gespoeld. Dit is zeer slecht voor de afvoer.
Wanneer uw gootsteen is veroorzaakt door iets wat erg vet is, kunt u ervoor kiezen om dit probleem te verhelpen met een mengsel soda (zuiveringszout) en azijn. De combinatie tussen soda en azijn heeft een ontvettende werking. Hierdoor kunnen verstoppingen die ontstaan zijn oplossen en loslaten van de afvoerwand.

Doe wat zuiveringszout (baking soda) in een emmer of bak. Voeg hier azijn aan toe en roer het mengsel door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met heet water en roer nog een keer goed. U kunt de bak of emmer dan leeg gieten in de afvoer. Hierbij kan het helpen om de emmer of bak zo hoog mogelijk te houden om druk te creëren op de verstopping.

Indien de verstopping niet direct verholpen is, raadt Ontstoppingsdienst Deventer u aan om het mengsel een nachtje in te laten werken.

Spoel de gootsteen na de bovenstaande handelingen weer goed door? Test dit dan door een emmer vol heet water in de gootsteen te gieten. Loopt het water weer normaal weg? Dan heeft u de verstopping verholpen!

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Om een afvoer te ontstoppen kan een ontstoppingsveer een zeer effectieve methode zijn. Deze manier is echter niet zonder risico’s.
Hoe werkt dit? Stop het uiteinde van de ontstoppingsveer in de afvoer. Zet hierbij zo min mogelijk kracht, zo voorkomt u dat er schade wordt aangericht aan de wanden van de afvoer. Wanneer u de verstopping bereikt heeft raden wij u aan te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Heeft u het idee dat u de verstopping op een goede manier heeft verholpen? Spoel de gootsteen dan door met een emmer vol heet water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste achtergebleven vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Pas wel goed op! Wanneer u teveel kracht zet is het mogelijk dat u blijvende schade aanricht. Zorg er daarom voor dat u altijd beheerst te werk gaat!

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

We ervaren dat veel mensen een verstopping proberen te verhelpen met ontstoppingsmiddelen. Er is ook een ruim assortiment te vinden in bouw- en supermarkten. Wij vinden dat het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk voorkomen moet worden.
Veel ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast de binnenwanden van uw afvoer aan en daarnaast moet u het ook zeker niet op uw huid krijgen. Dit kan een chemische verbranding veroorzaken.

Daarnaast is het ook nog geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel echt werkt. En als het middel wel werkt, dan komen dus al die chemicaliën in het rioolwater. Deze vervuiling van chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Neem voor de zekerheid contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer. Dit kan via 0570 202 306. Onze telefoniste staat u graag te woord.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Het is van belang de staat van uw gootsteen zo goed mogelijk te houden om te levensduur zo lang mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat u geen producten als olie of frituurvet door de gootsteen spoelt.
Daarnaast is het belangrijk om zorgen dat er geen etensresten of andere grote voorwerpen door de gootsteen spoelen. Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat uw riolering te laten controleren. Ontstoppingsdienst Deventer kan u hierbij helpen!

Ontstoppingsdienst Deventer kan onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Wilt u nog meer tips om verstoppingen in uw gootsteen te voorkomen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen en bent u opzoek naar een professionele ontstoppingsdienst te deventer? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Deventer!
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Ontstoppingsdienst Deventer geeft altijd vooraf een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we uw goedkeuring hebben.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Deventer via 0570 202 306. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Deventer
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Deventer rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0570 202 306

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Deventer

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Deventer

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer!

Afvoer Ontstoppen Deventer

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Deventer

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Deventer

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Deventer

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Deventer

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Deventer via 0570 202 306.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Deventer te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0570 202 306. Ontstoppingsbedrijf Deventer staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 0570 202 306.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Deventer helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Deventer!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0570 202 306.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Deventer via 0570 202 306.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Deventer uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Deventer kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Deventer helpt u graag! Maak een afspraak via 0570 202 306.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Deventer en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Deventer of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 0570 202 306! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Deventer helpt u graag!